Valuable collaboration

“Als een golf beweegt, volgen er tienduizend golven”, deze dichtregel uit de Chinese Song dynastie (960-1127) benadrukt precies wat ik met mijn bedrijf iibboo – Chinese klank voor golf – wil bereiken. Ik breng bedrijven en kennisinstellingen uit Nederland en China bijeen in hun gezamenlijke ambities en help ze tot een waardevolle samenwerking te komen.

Vernieuwing in het onderwijs

Ik help bedrijven en onderwijsinstellingen om innovatieve technologieën en vernieuwende onderwijsconcepten te introduceren in China. Opgegroeid en opgeleid in het land weet ik als geen ander welke vorm van opleiden het beste aansluit bij de leerbehoeften van Chinese jongeren.

Projectmanagement

Samen met de betrokken partijen bepaal ik de gemeenschappelijke ambities, doelen, gewenste resultaten en aanpak. Dat scheelt organisaties niet alleen tijd en geld, ze creëren hiermee ook een stevige basis voor langdurige samenwerking met de Chinese partners.

Tolken

Als zakelijk tolk en vertaler help ik bedrijven om hun boodschap duidelijk over te brengen. Ik vertaal vloeiend naar en vanuit het Nederlands, Engels en/of Chinees, en heb daarbij oog voor nuances en culturele verschillen.

Contact met iibboo

Mei-Yang
     +31 6 13 16 39 00
    linkedin.com/mei-yang
     weibo/mei-yang
     info@iibboo.com