使项目顺利进行

Het samenwerkingscontract met de nieuwe Chinese zakenpartner is getekend. Maar daarmee begint vaak pas de uitdaging. Want hoe wordt het project gefinancierd en hoe regel je de betalingen? Aan welke eisen en procedures van de Chinese overheid moet je voldoen als je een project wilt uitvoeren? Hoe zet je een haalbaar plan op dat inzicht geeft in vervolgstappen en resultaten? En hoe ga je om met meningsverschillen tijdens het maken en uitvoeren van dit plan?

Stevige basis
Ik help bedrijven en kennisinstellingen die zaken doen in China dit alles in goede banen te leiden. Samen met de betrokken partijen bepaal ik de gemeenschappelijke ambities, doelen, gewenste resultaten en aanpak. Dat scheelt organisaties niet alleen tijd en geld, ze creëren hiermee ook een stevige basis voor langdurige samenwerking.

Succesvolle samenwerking
Als voormalig accountmanager en projectcoördinator weet ik de kansen en de knelpunten in een nieuwe samenwerking inzichtelijk te maken. En dankzij mijn ervaring als tolk/ vertaler heb ik oog voor de nuances en cultuurverschillen die bij de communicatie tussen partners uit Nederland en China komen kijken. Ook dit zorgt ervoor dat projecten soepel verlopen.

Referenties

Professioneel en effectief
“Wij hebben met Mei een groot project uitgevoerd in China voor een cliënt in de IT-/opleidingsmarkt binnen de gezondheidzorg. Dankzij haar inzet, haar gigantische netwerk in China en haar kennis van taal en cultuur is het project voor zowel onszelf als onze opdrachtgever zeer succesvol verlopen. Mei gaat professioneel en uiterst effectief te werk bij het leggen van zakelijke contacten in China, het vertalen van documenten en het tolken bij gesprekken.”

Erik de Boer, directeur New Business Development Associates BV

Contact met iibboo

Mei-Yang
     +31 6 13 16 39 00
    linkedin.com/mei-yang
     weibo/mei-yang
     info@iibboo.com